Over ons

Aer Software Solutions is ontstaan vanuit het idee om organisaties te helpen met het ontwikkelen van mobiele CRM-systemen om deze organisaties meer klantgericht en efficiënter te maken. We zijn begonnen met het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke applicaties om het gebruik van Oracle CX producten te versimpelen. Hieruit is onze eigen oplossing ontstaan, Levato, dat wij uiteraard nog steeds breed ondersteunen.

Inmiddels ontwikkelen we niet alleen meer voor Oracle CX, maar is de focus komen te liggen op full stack web development. Hiermee hopen wij in al het werk dat wij doen een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de manier waarop jij een oplossing beleefd en gebruikt. Omdat wij geloven dat een goede belevenis leidt tot geweldige resultaten.

Door de combinatie van de frameworks die we gebruiken en doordat we werken volgens de volledige software levenscyclus (onderzoek – ontwerp – development – testen – lanceren – onderzoek) is het voor ons mogelijk om oplossingen te ontwikkelen waarin beleving voorop staat.

Rein van Meeteren CEO & Lead Developer

Rein heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft ruime ervaring in het werken aan complexe maatwerkoplossingen in grote en kleine organisaties. Je kunt hem 's nachts wakker maken voor ongeveer elk nieuw framework en/of IT oplossing.

Marco Vermeulen Fullstack Developer

Marco is een ondernemende fullstack developer met veel ervaring in projecten in grote organisaties. Developen is zowel zijn werk als hobby.

Mick van Vliet Front-end developer, UX & Design

Mick is een aer-didactische software engineer met een achtergrond in online marketing. Hij heeft een oog voor design en UX. Daarnaast is hij gek van sport, tech, gaming en Batman.

Esmay Timmermans Front-end developer & UX-design

Esmay is een sportieve, vegetarisch-etende IT’er met een interesse in UX.

Paul Verwey Front-end developer

Paul is een front-end developer met een achtergrond in informatica en informatiekunde. Zijn doel: full-stack developer worden. Ook niet onbelangrijk: hij voetbalt, bootcampt, klimt en probeert zo nu en dan ook nog te tennissen.

Ilona Westerhoek Business development

Ilona is onze sales/recruitment topper! Zo zorgt ze niet alleen voor opportunities, maar is ze ook bedreven in het organiseren van meetups, en neemt ze ook de recruitment onder haar hoede.

Kom ons versterken!

Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent, dus bekijk snel onze vacatures of stuur onze een open solicitatie!

Partners

Waar je ons kunt vinden

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij kunnen ook jou helpen met het verbeteren van jouw applicatie. Heb je nog geen applicatie? Wij gaan graag met jou op zoek naar een mooie op maat gemaakte software oplossing!

Papieren vliegtuig