Levato

De betere mobiele app voor Oracle CRM

Zoek sneller informatie en werk sneller, dankzij de eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface van Levato. Bovendien heb je dankzij de mobiele toegankelijkheid van Levato je Oracle CRM-agenda overal en altijd tot je beschikking.

target icon

Doel

1 1/3

Het doel was om ervoor te zorgen dat Oracle producten gebruikt konden worden in de nieuwe werkomgeving. Het is van belang dat hun producten overal en wanneer men maar wil te gebruiken zijn. Gebruikersgemak staat hierbij voorop.

  proces icon

  Proces

  2 2/3

  Door als eerste en enige met een gebruiksvriendelijke mobiele applicatie voor Oracle producten te komen, werden wij directe partner van Oracle. Hierdoor blijven wij nauw verbonden met Oracle waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Oracle producten. Dit maakt het voor ons mogelijk de Levato app continu te ontwikkelen zodat deze altijd haarfijn aansluit op de functionaliteiten van Oracle.

   resultaat icon

   Resultaat

   3 3/3

   Levato voor Siebel is gemaakt om de salesforce productiever te maken. Het zorgt voor beter klantinzicht, het verbeteren van de klanttevredenheid, het verlagen van de kosten en het verhogen van de sales. Dit allemaal zonder investering in hardware of software licenties. En bovenal, je hoeft er niet voor te kunnen coderen. Dit alles maakt de implementatie zeer snel, zonder dat het ten koste gaat van de veiligheid van de klantgegevens.

    Omdat de app eenvoudig te gebruiken is, gebruiken onze verkoopmanagers bij Lattlecom de app heel vaak. De algemene resultaten? Onze CRM-kwaliteit, productiviteit, verkoopresultaten, klanttevredenheid; het is allemaal enorm toegenomen sinds we de mobiele CRM-app gebruiken
    Kristiāns Kronbergs-Virsnieks
    B2B Sales Lead

    Meer over Levato

    Voor meer informatie over Levato verwijzen wij je graag door naar Levato

    Hoe kunnen we jou helpen?

    Wij kunnen ook jou helpen met het verbeteren van jouw applicatie. Heb je nog geen applicatie? Wij gaan graag met jou op zoek naar een mooie op maat gemaakte software oplossing!

    Vul het contactformulier in of stuur een mail naar sales@aer.nl

    Papieren vliegtuig