• ON DEMAND DOCUMENT

  Aer Software Solutions

 • Jaar

  2013

 • Links

 • Categorie

  Eigen oplossing

 • Disciplines

  Ontwerp, front-end & back-end development, testen en lanceren.

ON DEMAND DOCUMENT

On Demand Document

On Demand Document is een krachtige en simpele add-on voor Oracle CRM On Demand. Het stelt je bedrijf in staat om on-the-fly correspondentie te genereren binnen On Demand zonder speciale softwarevereisten of IT-investeringen.

target icon

Doel

1 1/3

Als organisatie wil je medewerkers maximaal ondersteunen om de communicatie richting de klant snel te kunnen doen maar zeker ook kwalitatief. Hierin kan het CRM ondersteunen!

Door vanuit het heel eenvoudig te maken om vanuit het CRM systeem 1-op-1 klantcommunicatie te genereren die eenvoudig aangevuld kan worden door de medewerkers.

  Proces icon

  Proces

  2 2/3

  Aan de hand van de Aer design spint en de Jobs to be done methodiek hebben we prototypes ontworpen. Aan de hand van de user tests hebben we deze prototypes verder kunnen aanscherpen voor wij deze omzette in de code.

   Resultaat icon

   Resultaat

   3 3/3

   Met onze add-on On demand Document is het mogelijk om vanuit het CRM On Demand product van Oracle klantcommunicatie te genereren. Dit bespaart de medewerker tijd, komt uw branding ten goede en zorgt voor een goede registratie van het klantcontact En dit alles met één klik!

    Meer informatie

    Voor meer informatie over On Demand Document verwijzen wij je graag naar Voor meer informatie over Levato verwijzen wij je graag door naar On Demand Document.

    Hoe kunnen we jou helpen?

    Wij kunnen ook jou helpen met het verbeteren van jouw applicatie. Heb je nog geen applicatie? Wij gaan graag met jou op zoek naar een mooie op maat gemaakte software oplossing!

    Vul het contactformulier in of stuur een mail naar sales@aer.nl

    Papieren vliegtuig