• Yarden onderweg

  Yarden

 • Jaar

  2015

 • Links

 • Categorie

  Werk voor klant

 • Disciplines

  Ontwerp, front-end & back-end development, testen en lanceren.

Yarden onderweg

Onderweg

Yarden Onderweg is een app die speciaal is ontwikkeld voor consulenten van Yarden Holding B.V.. De app ondersteunt consulenten om eenvoudig afspraken in te plannen en om vervolgens de uitvaartwensen van zowel klanten als niet-klanten vast te kunnen leggen.

target icon

Doel

1 1/3

De werkzaamheden van de consulenten moeten makkelijker gemaakt worden. Doordat de consulenten veel op pad zijn, moeten ze in de gelegenheid zijn overal inzicht te hebben in hun afspraken. Hierbij moeten ze direct de adviezen kunnen registreren.

  proces icon

  Proces

  2 2/3

  Aan de hand van de Aer design spint en de Jobs to be done methodiek hebben we prototypes ontworpen. Aan de hand van de user tests hebben we deze prototypes verder kunnen aanscherpen voor wij deze omzette in de code.

   resultaat icon

   Resultaat

   3 3/3

   Yarden Onderweg is een handige app voor gebruik op een tablet waarmee consulenten gemakkelijk alle werkzaamheden kunnen uitvoeren. De app helpt met het plannen van afspraken die vanuit klanten aangevraagd worden. Tijdens het bezoek helpt de app in het vastleggen van de uitvaartwensen waarbij de consulent en klant samen op de tablet kunnen kijken. Het gebruik van de app helpt doordat er geen vragen vergeten worden en er geen tegenstrijdige wensen worden vastgelegd. Daarnaast wordt het gesprek ook met inspirerende beelden vergemakkelijkt.

    Yarden Onderweg maakt het leven van onze uitvaartconsulenten makkelijker en levert een belangrijke bijdrage aan de klantervaring. De app zorgt ervoor dat de uitvaartwensen inspirerend en overzichtelijk doorgenomen kunnen worden met de klant. Na afloop van het gesprek ontvangt de klant een mooi digitaal wensenboekje, maar ook kunnen de uitvaartwensen later altijd aangepast worden via de Mijn Omgeving.
    Herbert de Groot
    Manager New Business

    Na het opleveren van een project stopt de samenwerking niet

    De enige constante is immers verandering en daarvoor zoekt u een solide partner die niet alleen een initieel ontwerp tot leven kan brengen, maar ook lange termijn ondersteuning en doorontwikkeling kan borgen. Samen met Yarden blijven we daarom werken aan de continue verbeteringen op basis nieuwe ontwikkelingen.

    Hoe kunnen we jou helpen?

    Wij kunnen ook jou helpen met het verbeteren van jouw applicatie. Heb je nog geen applicatie? Wij gaan graag met jou op zoek naar een mooie op maat gemaakte software oplossing!

    Vul het contactformulier in of stuur een mail naar sales@aer.nl

    Papieren vliegtuig