YardenPro

Dé digitale verzekeraar voor het intermediair

YardenPro is speciaal ontwikkeld voor de ondersteuning van het intermediair. Met YardenPro regel je alles rondom een advies geheel online. Met YardenPro Advies maak je eenvoudig voor jouw klant een professioneel, digitaal adviesrapport aan voor een uitvaartverzekering. Daarnaast kun je gemakkelijk uitvaartkosten berekenen of adviseren over een uitvaartverzekering. YardenPro Advies: overzicht en gemak ineen!

target icon

Doel

1 1/3

Yarden is één van Nederlands grootste uitvaartverzekeraars. Yarden wilde het offerte en adviestraject voor haar intermediaire partners versimpelen en digitaliseren. De belangrijkste uitdagingen voor YardenPro waren onder meer:

 • 1
  De applicatie moet het huidige “sales” traject kunnen vervangen
 • 2
  De applicatie moet kosten en tijdbesparend werken voor zowel de intermediair als Yarden.
 • 3
  YardenPro moet leiden tot meer digitale polisaanvargen.
proces icon

Proces

2 2/3

Als eerste stap hebben wij en Yarden een gezamenlijke een prototype gebouwd, zodat er meteen kon worden ge-user-test met de eindgebruikers. Deze user tests resulteerde in het definiëren van de belangrijkste technische uitdagingen. Als gevolg hiervan konden wij het ontwerp en de ontwikkeling van YardenPro, de web- en mobiele applicaties als tool voor de intermediaire partners. Onze aanpak omvatte:

 • 1
  Creeën van (paper)prototypes
 • 2
  Het houden van user tests, ter verbetering van de prototypes
 • 3
  De prototypes omzetten in een definitief ontwerp
 • 4
  Het ontwerp uitwerken in de code, en deze in gedefinieerde release opleveren.
resultaat icon

Resultaat

3 3/3

Vanuit YardenPro kan alles direct samen met de klant afgehandeld worden. Hierdoor kan de klant snel voorzien worden van een uitgebreid advies. De communicatie naar de klant is geautomatiseerd, waarvoor YardenPro ook zelf de benodigde documentatie genereert. Zo blijft de verzekeringsagent veel administratieve tijd bespaart!

 • 1
  De digitale polis aanvragen zijn toegenomen
 • 2
  Intermediairs hebben binnen enkele stappen inzicht in de premiekosten
 • 3
  Administratieve kosten voor de intermediair zijn gedaald
Door de technische en creatieve vaardigheden van Aer hebben we in korte tijd een uniek en innovatief platform kunnen neerzetten voor onze intermediaire partners. We hebben hiermee, zowel bij ons als bij onze partners, de administratieve kosten kunnen verlagen. Daarnaast hebben we hiermee de klantervaring kunnen verbeteren. Hierdoor lopen we ver voor op onze concurrenten in de markt.
Aris Beekenkamp
Manager Indirecte Distributie

Na het opleveren van een project stopt de samenwerking niet

De enige constante is immers verandering en daarvoor zoekt u een solide partner die niet alleen een initieel ontwerp tot leven kan brengen, maar ook lange termijn ondersteuning en doorontwikkeling kan borgen. Samen met Yarden blijven we daarom werken aan de continue verbeteringen op basis nieuwe ontwikkelingen.

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij kunnen ook jou helpen met het verbeteren van jouw applicatie. Heb je nog geen applicatie? Wij gaan graag met jou op zoek naar een mooie op maat gemaakte software oplossing!

Vul het contactformulier in of stuur een mail naar sales@aer.nl

Papieren vliegtuig