Technologie waar je op kunt bouwen

We helpen organisaties met hun digitale transformatie door het maken van innovatieve, snelle en veilige webapplicaties. We werken er constant aan om op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen zodat we technologie voor onze klanten kunnen laten werken.

Aan de back-end werken we met Ruby on Rails, Node.js, en Java en aan de front-end werken we met Vue.js, Angular en React. Onze applicaties draaien we in onze private cloud of bij Amazon AWS, Azure of Google Cloud.

Front-end layer

Vue.js - Angular - React

Vue.js heeft het allemaal om de ontwikkeling soepel en gemakkelijk te laten verlopen. Vue.js is licht, flexibel, modulair en zeer krachtig. Vue.js heeft opties voor efficiënt state management (Vuex) en routing (Vue Router). Het framework biedt een ongelooflijke ontwikkelsnelheid dankzij kant-en-klare plug-ins die kritieke uitdagingen in elke toepassing oplossen, waardoor een snelle en kosteneffectieve productontwikkeling mogelijk wordt.

Back-end layer

Java - Ruby on Rails - Node.js

Java is voor veel bedrijven de go-to language voor bedrijfsapplicaties. Als Oracle ISV partner zijn we natuurlijk gewend te werken met deze applicaties en kunnen we projecten sterk versnellen door de inside knowledge van de systemen en toegang tot ISV Partner resources.

Data layer

PostgreSQL - Redis - MongoDB

PostgreSQL is onze favoriete database. Niet alleen zorgt deze database dat uw gegevens veilig en snel toegankelijk zijn, maar ook bevat het handige features NoSQL-achtige zoals het opslaan en doorzoeken van JSON.

Infrastructure layer

Azure - AWS - Google Cloud

Of je nu je applicatie zelf wilt draaien, op onze private cloud, of op de publieke clouds van Azure, Amazon AWS of Google Cloud, wij kunnen het realiseren. Gebaseerd op de technologie van Docker en Kubernetes werken onze applicaties overal snel, kostenefficiënt en veilig.