Eigenwijze samenwerkers die trots zijn op hun werk

Wij zetten graag onze kennis en capaciteiten in om de mensen met wie samenwerken écht vooruit te helpen. Dit doen we met jong talent direct uit de schoolbanken, maar zeker ook met meer ervaren mensen die op zoek zijn naar een volgende stap in hun carrière.

Bij ons word je onderdeel van een enthousiaste club mensen die serieus zijn in hun ambities, maar die ook zeker tijd en aandacht maken voor leuke activiteiten.

Eigenwijze samenwerkers die trots zijn op hun werk

” Aer is een werkplek waar veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling en werkplezier ”

Profielfoto Esmay
Esmay
User Experience Consultant
Aer Software

Bouwers en geen dromers

Digitale bouwvakkers en ontwerpers

Wij houden van techniek en de toekomst die het ons kan brengen. We houden er echter niet van om te verdwalen in vergezichten. Echte kennis en kunde om software te maken staan bij ons centraal.

Wil je ook graag beter worden in je vak en met collega's werken die dit ook belangrijk vinden? Neem contact met ons op, wie weet vind je bij ons je volgende uitdaging!

Laten we praten
Digitale bouwvakkers en ontwerpers

Samenwerken met klanten en met partners

Goede oplossingen maak je niet alleen

De verwachtingen van gebruikers worden steeds hoger en om hieraan te kunnen voldoen is samenwerken met klanten, andere disciplines en andere technologiepartners essentieel.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook graag met ons samenwerken?

Laten we praten
Samenwerken met de wereld

Open source

Samenwerken met de wereld

Het voortbouwen op code van anderen stelt ons in staat oplossingen te maken die anders onmogelijk zouden zijn geweest. Ook wij maken dankbaar gebruik van wat de open source community ons biedt, zoals Rails, Vue.js, React en Kubernetes. Dit zetten we om in schaalbare, veilige en innovatieve oplossingen.

Ook wij maken dankbaar gebruik van wat de open source community ons biedt zoals Rails, Vue.js, React en Kubernetes. En we zetten dit in om schaalbare, veilige en innovatie oplossingen te bouwen.

Technologie partners

Bouwen op een stevig fundament

Naast open source zijn we ook liefhebbers van dingen die ‘gewoon erg goed werken'. Daarom bouwen we regelmatig met en op de software van grote technologiepartners.

Bouwen op een stevig fundament
Samen met onze partners zorgen we dat we het kunnen

Samenwerken met partners

Samen met onze partners zorgen we dat we het kunnen

Voor de gevallen waarin we niet alle expertise in huis hebben, werken we samen met partners zoals Ebicus. Zij helpen klanten met out-of-the-box CRM- en marketingtoepassingen waarbij soms nét wat extra maatwerk nodig is om maximaal resultaat te behalen.

Houdt jouw organisatie ook van samenwerken en denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen?

We maken graag een afspraak!

” We werken al jaren fijn en intensief samen met Aer, zo zijn we nog beter in staat om klanten verder te helpen ”

Profielfoto Mark Ormel
Mark Ormel
Operational Manager
Ebicus

Digitale cowboys, maar geen Wilde Westen

Innovatieve oplossingen in een degelijke bedrijfsvoering

Wij bieden onze mensen kennis en kunde om te werken aan innovatieve producten. Dit betekent dat er creatief gewerkt moet worden, maar zeker niet dat we 'zomaar wat doen’. We zorgen dan ook graag voor zekerheid en stabiliteit voor onze mensen en klanten.

Daarom werken we met goed beschreven processen, laten we onze mensen screenen en voldoen we uiteraard aan wetgeving zoals de AVG/GDPR.

In onze producten hanteren we 'privacy en security by design', gebruiken we static code analyse tool, laten PEN testen uitvoeren en toetsen we uiteraard altijd aan de OWASP top 10.

Innovatieve oplossingen die passen in een degelijke bedrijfsvoering
Wil je ook graag met ons werken?