Samen werken we aan jouw uitdaging

Haal ons aan boord van je project of team en ervaar hoe we samen het verschil kunnen maken. We hebben de beste UX-designers en webdevelopers in huis!

Samen ontwikkelen we jouw product en team

” De consultants van Aer voelen echt als eigen mensen en we kunnen daarom op ze vertrouwen en bouwen. ”

Profielfoto Aris Beekekamp
Aris Beekekamp
Manager Indirecte Distributie
Yarden

Kun je wel een handje gebruiken?

Consultancy

Ook als je het product graag in-house wilt ontwikkelen, kunnen we je daarbij ondersteunen. Door onze experts tijdelijk in te zetten, haal je de juiste ervaring aan boord, verhoog je de kwaliteit en worden deadlines weer haalbaar.

Onze mensen zijn echte vakspecialisten en houden ervan om nieuwe dingen te leren, kennis te delen en samen te werken om jouw product te realiseren. En komen ze er zelf niet uit, dan hebben ze een grote groep collega’s om met vragen op terug te vallen.

Consultancy services

” Dankzij onze samenwerking wisten we met augmented reality de bezoekers op de Affordable Art Fair Amsterdam enorm te verrassen. ”

Profielfoto Eduard Schiphorst
Eduard ter Schiphorst
Managing Director & CFO
SBK

BESTEED JE ONTWIKKELING UIT

Product Development

Wij hebben alles in huis om jouw idee om te zetten in een werkend product. Dit doen we uiteraard samen met jou! Elk product is uniek en vraagt om andere competenties en technische expertise. Dit pakken we graag met ons team of samen met (jouw) partners op. De volgende drie stappen doorlopen we vrijwel altijd, maar uiteraard is elk project maatwerk.

UX Research en Design

UX Research en Design

Stop met gokken wat je eindgebruikers willen. Met behulp van bewezen technieken onderzoeken we samen met jou waar jouw doelgroep op zit te wachten.

Met onze experts maken of verbeteren we jouw designs zodat je producten echt het verschil gaan maken.

Development en Test

Het product gaan we vervolgens ontwikkelen in sprints. Onze mensen zijn vakspecialisten die alles weten van de talen en frameworks die ervoor zorgen dat het product zo goed én zo snel mogelijk live komt.

Wij gebruiken onder andere Vue, React Native, Ruby On Rails, NodeJS, PostgreSQL, Redis en ElasticSearch.

Development en Test
DevOps

DevOps

Een goed (software) product heeft meer overeenkomsten met een marathon dan een sprint. Natuurlijk is het halen van de launch date belangrijk, maar met de juiste doorontwikkeling en het juiste onderhoud haal je pas écht het maximale uit je product.

Om jouw product zo veilig mogelijk aan te bieden werken we onder andere met Microsoft Azure, GitLab en Kubernetes.

” Digitalisering in de zwemsport is een uitdaging, waarbij met veel verschillende aspecten rekening gehouden dient te worden. Het team kwam met nieuwe ideeën en dacht gedurende het gehele traject met ons mee ”

Profielfoto John Doe
Christian Scholtes
Projectleider Wedstrijdzwemmen
KNZB

NAUWERE SAMENWERKING MET ÉÉN DOEL

Joint venture

Het ontwikkelen van een digitaal product brengt kosten en risico’s met zich mee. Dat weten wij als geen ander. Vaak is er een investeerder nodig om een technische partner in te kunnen huren, waarvoor je een deel van je idee moet afstaan. Maar wat als je juist met die technische partner samen kunt werken? Joint venture!

Heb jij een mooi idee of product (waarvan je ons kunt overtuigen)? Dan onderzoeken we graag de mogelijkheden om dit samen te ontwikkelen. Jij richt je bijvoorbeeld op marketing en sales en laat het bouwen aan ons over. Zo delen we de risico’s, de uitdaging én het resultaat!

Lees hier over ons partnership met Swimster

Voor partnerships werken we ook samen met kleinere organisaties en individuen (met een goed idee).

Joint venture