Levato logo

De beste ervaring voor je verkoopmedewerkers

Levato is uitbreiding op een bestaand Oracle CRM systeem. Oracle CRM staat bekend in de markt om de veiligheid en robuustheid. Out-of-the-box is er echter wat minder aandacht voor gebruiksvriendelijkheid.

Door Levato te ontwikkelen als 'standaard uitbreiding' lopen onze klanten in één klap voorop in gebruiksvriendelijkheid.

Oracle Partner logo

” Omdat de app eenvoudig te gebruiken is, gebruiken onze verkoopmanagers bij Lattelecom de app vaak. ”

Profielfoto Kronbergs-Virsnieks
Kristiāns Kronbergs-Virsnieks
B2B Sales Lead
Lattelecom
Screenshots van Levato
Apple logo

iOS

Android logo

Android

Windows logo

Windows

Een duidelijk doel

Meer halen uit Oracle CRM

Aer Software is al ruim 10 jaar een Oracle ISV partner. We zagen bij klanten steeds dezelfde uitdaging: na een technische implementatie van CRM blijft het gebruik vaak achter bij de verwachtingen en blijven de verwachte voordelen uit.

Een belangrijke reden die gebruikers hiervoor geven is de 'gebruiksvriendelijkheid' van het systeem. Dit is niet eenvoudig op te lossen omdat het een off-the-shelve product betreft en klanten zijn daarom beperkt tot wat er middels configuratie mogelijk is.

In samenwerking met Oracle en enkele klanten ontwikkelden we daarom Levato; een cloud-based, per gebruiker, SaaS oplossing die ervoor zorgt dat je Oracle product weer helemaal in de 20ies mee kan!

Screenshots van levato

De oplossing

Met Levato maken we Oracle nóg beter

Met enkele klikken is Levato gekoppeld en gaat er een wereld van nieuwe mogelijkheden open voor het verbeteren van de gebruikservaring van jouw Oracle CRM.

Altijd alle informatie bij de hand

Veilige toegang tot gegevens direct op je smartphone (Apple & Android). Dit is handig voor in de auto, tijdens een meeting, maar ook om snel even wat op te zoeken.

Productiviteit verhogen

Laat je medewerkers zich focussen op wat ze echt leuk vinden: hoe kan ik de klant beter begrijpen en helpen. Dit doen we door al het administratieve werk zo eenvoudig mogelijk te maken.

Het lijkt bijna maatwerk

Levato is precies naar wens aan te passen zodat het aansluit bij jouw bedrijfsprocess. Net als het geval is bij maatwerk, maar dan voor een fractie van de kosten.

Veilig en vertrouwd

Door het toevoegen van extra beveiliging is de toegang tot je Oracle CRM veiliger dan ooit.

Wil je ook graag met ons werken?

Meer case studies

Lees meer over onze projecten

KNZB case study

KNZB - Zo zetten we technologie in om de sport te verrijken

Lees meer
YardenPro case study

Yarden - Zo maakten we het voor intermediairs makkelijker om polissen af te sluiten

Lees meer